Open Dagen bij HS Zaltbommel.

Het is weer de tijd van de Open Dagen. Zo organiseert HS Zaltbommel op zaterdag 25 en zondag 26 februari twee opendagen. Naast een berg aanbiedingen zijn er natuurlijk ook een aantal toppers aanwezig om op al je vragen antwoord te kunnen geven.Zo is visvrouw Paula Petiet aanwezig. Naast een goede wedstrijdvisser die antwoord kan geven op veel van je “visvragen”, kan het ook een idee zijn om eens een selfie met haar te maken. Als je bijgepraat wilt worden over het vissen op meerval, dan zou ik de aanwezige Visgids Johan Struwe eens aan zijn jasje trekken.

Voor de karpervissers is Franka Gorter van Holland Baits aanwezig. Zij kan je alles vertellen over het gebruik van boilies. Als jij een echte karpervisser bent, dan zit je tijdens dit weekend zeker goed.  Naast Franka is ook Jesse Feuerriegel van Katran in de winkel te vinden. Bij vragen over het assortiment van Katran ben je bij hem aan het goede adres.

Ben ik er dan? Noop, voor de vliegvissers is er Theo Bakelaar, G & W River rovers weten alles over Pelagic vissen en Traper verdeler Ger Behonek weet alle ins-and-outs over het  feedervissen

 Terug

11-01-2023
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank