Lidmaatschapsaanvraag ingediend en afgewezen

Als beheerder van de FB-page WEDSTRIJDVISSEN krijg ik regelmatig de vraag waarom een aanvraag om lid te worden niet is geaccepteerd.

De groep WEDSTRIJDVISSEN is niet voor niets besloten. Dit geeft ons wedstrijdvissers de kans om een bepaald soort posters en volgers van deze pagina buiten de deur te houden. Niemand zit te wachten op betweters, anti hengelsportposters, reliposters en/of influencers die je gouden Bitcoinbergen o.i.d. beloven.Lidmaatschapsaanvragen van aanvragers zonder profielfoto en/of FB-profielen die minder dan drie maanden geleden actief zijn geworden, worden automatisch afgewezen. Als jij of je vismaat zo`n afgewezen aanvrager bent, kan het zomaar zijn dat je/ze niet door deze algemene criteria zijn gekomen en automatisch afgewezen zijn als lid van deze groep. Plaats een profielfoto en dien je aanvraag nog een keer in, zou ik zeggen.

Als je door deze eerste ballotage bent gekomen, bepaal ik of je aanvraag wordt goedgekeurd. Op die manier kan ik per aanvraag bepalen wie er toegelaten worden tot de groep. Het is wel zo prettig om de sfeer een beetje goed te houden.

Helaas komen er toch nog regelmatig allerlei betweters en "goodmensen" door de ballotage heen. Onder het motto "drie strikes is out", worden regelmatig allerlei FB-tokkies en/of andere sarcastische bijdehandjes uit de groep verwijderd. Als jij verwijderd wordt, krijg je daar overigens geen melding van.

Betekent dit dat je niet mag posten wat je denkt? Zekurs, zolang de mening van andere leden wordt gerespecteerd is dat geen enkel probleem. Als jij het recht denkt te hebben om andere leden onderuit te schoffelen, dan is er nog maar een weg en dat is de uitgang.


Zo dat moest ik ook effe kwijt.

Gijs Nederlof

Via deze link surf je overigens naar de Facebookgroep Wedstrijdvissen. Nog geen lid, dan is dit wellicht een goed moment om je aan te melden als lid. Dit lid worden is overigens gratis en verplicht je tot helemaal niets.
https://www.facebook.com/groups/477585066286956Terug

07-01-2023
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank