Donderdagwedstrijden op Vispark Nolderwoud.

Diverse organisatoren komen begin 2023 alweer voortvarend uit de startblokken. Met de huidige hoge temperaturen (toch een leuk voordeeltje van de global warming!!) heb je de wedstrijden voor het uitzoeken. Zo organiseren ze op Vispark Nolderwoud donderdag 5 januari een heuse, jawel, donderdagwedstrijd.

Onder de bezielende leiding van Rick Speth heeft Vispark Nolderwoud zich afgelopen twee jaar stormachtig ontwikkeld. Van gezellige visvijver tot een topvijver is snel gegaan. Als je er eens een hengeltje uit gaat gooien vergeet dan ook niet om de op het terrein aanwezige hengelsportwinkel een bezoekje te brengen. De koffie staat er gereed.

De donderdagwedstrijden worden gevist van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Met een korte pauze voor een hapje en een drankje tussendoor, zijn dit schitterende wedstrijden om het vissen op Vispark Nolderwoud onder de knie te krijgen. Geloot wordt er rond 08.15 uur. Vissen met de vrije hengel en met een inleg van Euro 15,00 p.p. zou ik niet te lang twijfelen voor je er naartoe gaat.

Opgave kan via Messenger, Whatsapp, telefoon of e-mail. Vispark Nolderwoud.

Terug

03-01-2023
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank