Stekwedstrijden HC Gauw Tevreden zijn bekend.

In Groningen is veel schitterende viswater te vinden. Als je dit dan ook nog opgepakt wordt door een paar enthousiaste HSV’s dan krijg je al snel de mogelijkheid om aan een leuke wedstrijd te kunnen deelnemen.

Zo organiseert de wedstrijdcommissie van HC Gauw Tevreden dit jaar weer een aantal interessante wedstrijden. Zo staat voor 30 juli de Eemskanaalcup weer op de agenda. Met maximaal 100 deelnemers is dit natuurlijk een leuk event om aan mee te gaan doen.

Inmiddels staan alle stekwedstrijden van deze HSV op haar Facebookpagina en kan iedereen zich weer opgeven die de laatste jaren zeer goed zijn bezocht.

 

Aan deze vrije wedstrijden zit ook een competitieelement. Als je 5 van de 6 wedstrijden meevist sta je nog in een algemeen klassement ook. Voor deze competitie wordt geen inleg gereserveerd die op de wedstrijddag wordt ingelegd. Eindprijzen van de competitie is, eerste prijs € 80, tweede prijs € 60, derde prijs € 40 deze geldprijzen zijn gegarandeerd. De inleg van de wedstrijddag is ook prijzengeld.


Voor meer info en opgave verwijs ik je graag door naar de FB page van HC Gauw Tevreden.

https://www.facebook.com/hc.gauwtevredenwinneweerTerug

30-03-2022
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank