Zondag 3 april havenwedstrijd in Rotterdam

HSV Groot Rotterdam heeft de smaak van het organiseren van havenwedstrijden te pakken en dat is goed te merken. Na de eerste,  succesvolle havenwedstrijd, staat er op zondag 3 april een 2de editie gepland. Gevist gaat er worden met de vrije hengel in de Parkhaven, de St. Jobshaven en de Schiehaven. Op elk van deze drie kades worden 20 stekken uitgezet.

 

Op de Schiehaven, het D-vak, kunnen er zoals het er bij de eerste wedstrijd uitzag mogelijk slechts 10 visplaatsen uitgezet worden. Het maximum aantal deelnemers komt daarmee op 70.

De zon komt op de 3de april om 7.10 uur op zodat er gevist kan gaan worden van 8.00 tot 13.00 uur. Er wordt gevist in parkeerzone 560 en dat betekent dat je er op zondag gratis mag parkeren. Tijdens de eerste wedstrijd moesten een aantal deelnemers tijdens de wedstrijd hun auto verplaatsen. Om dit te voorkomen wordt er door de organisatie een parkeerontheffing aangevraagd zodat je ook buiten de parkeervakken mag parkeren.  

Inschrijven kan vanaf vandaag. Het inschrijfgeld bedraagt Euro 15,00 p.p. en dit bedrag dient overgemaakt te worden op bankrekening NL14INGB0000080375  t.n.v. HSV Groot Rotterdam. Vergeet ook niet om je naam erbij te vermelden. Ook is het wel handig om een mailtje te sturen naar witvissen@groot-rotterdam.nl . De betaling dient overgemaakt te worden nadat je per mail een  inschrijvingsbevestiging hebt ontvangen. .

Er worden maximaal 7  vakken uitgezet van 10 plaatsen. 

De prijzen bedragen: 
    € 50,- voor de vakwinnaar, 
    € 40,- voor nummer 2, 
    € 30,- voor nummer 3 en 
    € 20,- voor nummer 4. 
De overal winnaar krijgt nog een bonus van € 100,-.

Om wildplassen te voorkomen wordt er per vak een urinoir geplaatst. De prijsuitreiking is om 14 uur direct na het vissen in eetcafé Verhip.

Vooraf wordt er om 6.45 geloot voor het parkeerterrein bij:

Eetcafe Verhip

Sint-Jobsweg 21

3024 EH  Rotterdam
Terug

17-02-2022
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank