Roofvisie. De nieuwe naam van het SNB roofvismagazine

Al sinds de oprichting van de Snoekstudiegroep (SNB) geeft deze vereniging een tijdschrift uit. Begonnen als simpel aan elkaar geniete stencils is het blad uitgegroeid tot een schitterend full colour magazine. Dit alles onder de alles zeggende naam Snoekerijen. Van dit magazine zijn inmiddels 148 edities verschenen. De laatste zag eind november het levenslicht. Daarmee is het doek voor Snoekerijen gevallen.

Maar ze gaan door. Natuurlijk gaan ze door. Van snoekclub is de SNB inmiddels getransformeerd naar roofvisclub onder de naam Vereniging Nederlandse roofvissers, VNR. Bij een nieuwe naam hoort een nieuw blad. Gekozen is voor Roofvisie. Kort en krachtig, het dekt de lading voor alle roofvissoorten en -technieken in ons land en het is nooit eerder als blad naam gebruikt.

Op social media is voor Roofvisie uiteraard ook een eigen plek gemaakt. Op Facebook en Instagram vind je ze onder de naam Roofvisie met het ronde logo als profielfoto. Op Facebook is bovendien een leuke openbare groep gemaakt voor iedereen die op roofvis vist. Kom er bij, doe mee, stel je vragen, deel je vangsten en suggesties etc. Uiteraard houden zij je hier ook op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Roofvisie en het roofvissen.Terug

06-01-2022
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank