Welke handschoenen gebruik jij

Een paar dagen terug publiceerde ik een artikel over de handverwarmers van het merk Heatpaxx die ik ’s winters bij mij heb. Op dit artikel kwamen behoorlijk wat reacties binnen waarbij de centrale vraag was welke handschoenen ik dan het liefst gebruik.

De perfecte hengelhandschoen bestaat helaas niet. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Veel sportvissers vissen gewoon door met blote handen en hebben een stapel handdoeken gereed liggen om na elke gevangen vis zijn of haar handen goed droog te wrijven. Ik geef er toch de voorkeur aan om ook een paar handschoenen mee te nemen.

 

Ik gebruik zelf graag een paar handschoenen van ARAPAIMA. Deze handschoenen zijn voorzien van inklapbare vingertoppen op duim, middel- en wijsvinger. Het lastige van handschoenen is natuurlijk dat je haak er ergens onderweg in blijft haken. Doordat deze handschoenen van Neopreen zijn komt dat haast niet voor.

De rubberen binnenoppervlakken van deze handschoenen garanderen een veilige grip of het nu tijdens het vissen met de vaste stok of met de feeder is. Ook zijn ze perfect om te gebruiken tijdens een roofvissessie vanaf de kant of vissend van uit een boot. Naast warmte bieden ze ook bescherming tegen kleiner letsel. Door de verstelbare klittenbandsluiting kun je het draagcomfort zo instellen dat ze je als gegoten zitten.

Per paar kosten ze zo rond de Euro 22,00. Geen geld toch om je handen te beschermen en goed warm te houden.  Als jij nu ook geïnteresseerd bent in een paar van deze handschoenen, dan surf je via onderstaande zo naar de pagina waar ik ze gekocht heb.

Klik en surf naar de handschoenen van ArapaimaTerug

23-12-2021
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank