Leuk geschenk voor onder de Kerstboom

Voor witvislegende Jan van Schendel gaat vissen verder dan passie. Zijn rijk geïllustreerde boek ‘VISSEN mijn passie, mijn leven’ geeft je een kijkje in zijn leven. Lees de prachtige verhalen en profiteer van talrijke tips van Jan!

Jan van Schendel is een begrip in de hengelsport en dat houdt niet op bij de landsgrenzen. Zowel in het binnen en buitenland heeft hij zijn sporen verdiend en wordt er met respect over hem gesproken. Geen wonder: Jan heeft gevist op het allerhoogste niveau. Dat niet alleen; als  bondscoach van de Nederlandse witvisteams heeft hij ook grote successen op zijn naam geschreven.In het boek aandacht voor vroeger en nu. Prachtig om te zien hoe in Nederland het wedstrijdvissen tot ontwikkeling kwam met destijds compleet andere regels. Het vissen met deeg, pas later de omslag naar maden en casters. Jan weet het als geen ander te beschrijven.

51 Praktijktips

Heel erg welkom is zijn kijk op de hedendaagse wedstrijdvisserij. Jan heeft vrijwel alle vistechnieken vanaf het begin meegemaakt en weet zo uitstekend uit te leggen hoe je vandaag de dag optimaal resultaat kunt halen uit het feedervissen, casters, voeren, matchen, haken, etc. Tot besluit een geweldige reeks van maar liefst 51 praktijktips van Jan. Hoe peil je een stek goed uit? Hoe belangrijk is het weer? Alles over dobbers! Wat is er zo mooi aan drijvende maden? Uitleg over het gebruik van elastiek. Hij beschrijft het allemaal op een zeer toegankelijke manier.

‘VISSEN mijn passie, mijn leven’ is een boek voor iedere geïnteresseerde sportvisser, en in het bijzonder voor diegene die verder wil in zijn visserij!

Bestel via deze link het boek van Jan

 Terug

20-12-2021
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank