Het laatste nummer van Snoekerijen.

Rond 27 november ontvingen alle leden van de SNB weer de laatste editie van het prachtige roofvismagazine Snoekerijen in de bus. Het is een historisch nummer geworden. Het is namelijk de allerlaatste editie onder de naam "Snoekerijen". Het magazine is onder die naam, sinds de oprichting van de SNB in 1984 dan, maar liefst 148 keer verschenen. Geen enkel ander roofvisblad heeft dit in de lage landen gehaald.

 

Uiteraard zal het blad door gaan. Weliswaar onder een nieuwe naam maar met veel oude bekende rubrieken. De nieuwe naam is nog niet bekend. In de komende editie 148 van "Snoekerijen" staat o.a. een oproep aan de leden om ideeën voor een nieuwe naam in te dienen bij de redactie en bij het  bestuur.

 De winter komt er weer aan en daarom neemt succesvol snoekvisser Jeroen Bouwer je mee in zijn doodaasvisserij die hij nu weer volop beoefent. Laurens Zon vertelt in een bijdrage dat je beslist geen dure gestoffeerde en ingerichte visboot nodig hebt om succesvol op snoek te vissen. Hij vertelt over zijn enerverende vistrips met zijn rubberboot.

 In een mooi artikel legt Ingmar Boersma uit hoe je naast het "gewone" slepen op snoek ook met de elektromotor prima heel langzaam trollend grote snoeken kunt verleiden. Hoe snel moet je varen, hoe bied je het aas aan en welk aas gebruik je en waarom. En dan is er nog een prachtige bijdrage van John Uilenberg over het maken en monteren van goede visvideo`s. Iedereen vindt het mooi om films te bekijken maar zelf maken is nog wel een stapje verder. Wil je daar meer uit halen, lees dan zeker deze instructieve bijdrage van John.

 Natuurlijk hebben staan ook de vaste rubrieken zoals: Grootformaat, de visgidsen actie en nieuws uit de regio en nog veel meer. Deze keer een verslag van een erg succesvolle jeugdvisdag in Zwolle waar meerdere forse metersnoeken werden gevangen. Dit en meer lees je in het onafhankelijke en enige roofvismagazine van ons land Snoekerijen.

 Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nlTerug

28-11-2021
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank