Sportvisserij Nederland is op zoek naar jou.

Op zaterdag 20 en zondag 21 november wordt in Utrecht het 1ste WK Streetfishing georganiseerd. Voor dit kampioenschap is Sportvisserij Nederland op zoek naar controleurs!  

 

 Tijdens dit event word je als controleur gekoppeld aan een deelnemend koppel. Je loopt dus gedurende de wedstrijd de hele tijd bij dit koppel. Hou er rekening mee dat je je alleen te voet of per fiets kunt verplaatsen. Het kan dus wel eens handig zijn om een fiets mee te nemen.

Dan even over de beschikbaarheid. Op beide dagen duurt de wedstrijd van 10:00-15:00 uur. De controleurs zullen naar verwachting rond 08:00 uur gaan verzamelen (exacte tijden en verdere instructies volgen nog!). Op zondag staat, na de prijsuitreiking, voor de controleurs een diner gereed in de Winkel van Sinkel. Deze locatie is tevens ook de verzamellocatie.  

Wat je je van Sportvisserij Nederland verwachten: 

Drinken en lunch wordt voor je geregeld en de reiskosten mag je natuurlijk bij ze declareren! Parkeerkosten worden tot een maximum van €15,- vergoed.

Heb jij zin en tijd om op één of beide dagen te helpen? Geef je dan gauw op door te reageren door een mailtje te sturen naar wedstrijden@sportvisserijnederland.nl  Terug

05-11-2021
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank