En de winnaars zijn bekend.

Afgelopen drie zondagen werd aan het Amsterdam Rijnkanaal een driedaagse koppelwedstrijd georganiseerd. De organisatie was in handen van najaarscompetitie de Jongh-de Jongh ism HSV Maarssen.  Zondag 31 oktober werd onder mooie weersomstandigheden de laatste wedstrijd gevist en spannend was het. Meerdere koppels maakten immers nog kans op de winst.

 

Vak A werd vandaag gewonnen door het koppel Groeneveld - Huiskens met 11.800 gram. In vak B ging het duo Nagtegaal - de Kroon met 9.140 gram met de winst naar huis. De winnaars van de najaarscompetitie werden zeer terecht het koppel Groeneveld – Huiskens. Met 6 matchpunten en een totaalgewicht van 25.580 gram waren zijn deze competitie niet te stuiten. gefeliciteerd heren!!!

Tweede werd het koppel van Drie - Renes met 10 punten. De derde plaats was nog even wat gepuzzel.  Vier koppels met 11 punten en dan beslist het totaal gevangen gewicht wie er uiteindelijk 3de wordt. Het koppel Blom - van Dam, met een totaalgewicht van 21.670 gram, ging met de bronzen plak naar huis.

Al met al was het weer en mooie najaarscompetitie waarbij iedereen aardig wat vis wist te vangen en de weersomstandigheden ook top waren voor de tijd van het jaar.


 Terug

01-11-2021
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank