TopcompetitieBaarsvisser van het Jaar 2021

In Noord-Holland is het “baarsjes tikken” bijna nationale volkssport nummer een. Je kent ze vast wel, die vissers die met een hengeltje van nog geen meter al pielend proberen om zoveel mogelijk baarsjes te vangen.  Er wordt zelfs elk jaar een heuse competitie georganiseerd om de titel “Baarsvisser van het Jaar”.

Ook dit jaar gaan de mannen, indien de maatregelen dit toelaten, weer aan de slag met deze competitie. Er worden dit jaar maar liefst 17 wedstrijden
georganiseerd door de deelnemende verenigingen in Noord- Holland. Iedereen kan inschrijven. De enige voorwaarden is dat je wel in het bezit bent van een Vispas.Reglement:

1. Aas : worm en/of maden.
2. Wedstrijdduur: 5 x 20 minuten.
3. Puntentelling voor de competitie: 1 baars = 1 punt.
4. Het parcours dient gevolgd te worden.

Voor punt 3 geldt, dat de organiserende vereniging wel haar eigen puntentelling kan handhaven voor de daguitslag, maar dat voor de BAARSVISSER VAN HET JAAR competitie geldt, dat 1 baars = 1 punt. En voor punt 4 geldt, dat ook hier de organiserende vereniging wel haar eigen daguitslag kan handhaven, maar voor de BAARSVISSER VAN HET JAAR komen de vissers die het parcours niet gevolgd hebben (zgn. `zitters`) op de laatste plaatsen van de uitslag.

Het klassement::

Diegene die na de 17 wedstrijden over 11 wedstrijden het laagst aantal punten heeft mag zich "Baarsvisser van het Jaar" noemen. Bij gelijk eindigen geldt de uitslag van de 12de wedstrijd, is deze ook gelijk de 13de enz..

Inschrijvingsinfo volgt zodra bekend.

 

 

 Terug

11-03-2021
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank