Ga eens met een echte topper op stap.

Dat het vissen op vijvers of op Commercial Lakes voor menig wedstrijdvisser nog niet altijd meevalt is wel duidelijk. De laatste tijd zie je steeds meer wedstrijdvissers workshops aanbieden. Het lastige is natuurlijk om uit te vinden welke workshops nu de moeite waard zijn om geld in te investeren. Als je een workshop boekt is het wel zo handig om dit bij een echte topper te doen die ook iets toevoegt aan je prestaties.  Lars Bakkovens is een van de weinige echte topvissers die er in het circuit rondlopen en hij  is beschikbaar voor het boeken van zo’n workshop. Is dit een advertorial? Niet echt. De meeste echte toppers kiezen er helaas voor om zich te concentreren op het vissen van wedstrijden en geven om allerlei redenen geen workshops. Als er dan een echte topper op de markt komt met dit soort initiatieven is het zaak om er bij te zijn.

Als jij nu op het punt staat om een workshop te boeken kan het best wel eens de moeite lonen om contact te zoeken met Lars. Vanaf maart begint het nieuwe “workshopseizoen” en dan ben je er in elk geval op tijd bij.

Voor meer info over deze workshops surf dan eens naar de FB page van Lars. https://www.facebook.com/Bakkies-fishing-1819066115054140Terug

21-01-2021
http://www.fishcresta.eu
blank
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank