Visplanner mogelijk 24 december offline.

Je visvergunning bestaat uit de Vispas en de “boekjes” of de Vispas en de Visplanner App. Veel sportvissers sjouwen allang die boekjes niet meer met zich mee. De Visplanner App i.c.m. de Vispas is voldoende om aan te kunnen tonen dat je ergens mag vissen toch?

Nu heb je als sportvisser natuurlijk wel een probleempje als er een BOA of een agent achter je staat en  je vraagt om je visvergunning en de Visplanner is offline. Formeel gezien ben je dan in overtreding omdat jij aan moet kunnen tonen dat je op de locatie waar je een hengeltje uit staat te gooien ook mag vissen.Nu hoor ik je denken: ”Wat moet ik nu met dat gezeur over de Vispas en de Visplanner App?” Donderdag 24 december gaan er werkzaamheden uitgevoerd worden aan de websites en App’s van Sportvisserij Nederland. Het kan dus goed zijn dat de Visplanner App slecht bereikbaar is of zelfs down gaat aanstaande donderdag. Als er die dag dan net een BOA achter je staat en vraagt om je Vispas kun je wel eens een probleempje hebben als de Visplanner App down is en jij geen “viswaterenboekje” bij je hebt toch?

Doe er je voordeel mee als je donderdag 24 december een hengeltje uit gaat gooien. Misschien is dit wel een goed moment om een hengeltje uit te gaan gooien op een van de Commercials of forellenvijvers die Nederland rijk is. Op die vijvers heb je meestal geen Vispas nodig.Terug

22-12-2020
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank