Zaterdag 19 December Kerstvissen op de Berenkuil.

HSV Hoop op Geluk uit Nijkerk organiseert voor haar leden op zaterdag 19 december een blinde koppelwedstrijd op het Snake Lake. Nu ze vanwege de corona-maatregelen geen wedstrijden mogen organiseren hebben ze bedacht om toch de mogelijkheid te creëren om voor de Kerst te gaan vissen.

Gevist gaat er worden op zaterdag 19 december van 08:45 tot 15:00 uur (het Kerstvissen start om 10:00 uur). De visstekken liggen op verscheidende meters onderlinge afstand van elkaar en telkens zijn 2 naastgelegen plaatsen aan elkaar gekoppeld. De deelnemers worden blind op de visstekken geloot. Gevist wordt er alleen voor de eer; er wordt wel een klassement opgemaakt. Enkele van de HSV Hoop op Geluk sponsers hebben wel een aardigheidje ter beschikking gesteld voor de koppels met de grootste vangsten.

Iedere deelnemer krijgt zoals gewoonlijk bij het Kerstvissen een presentje mee om tijdens de Kerstdagen van te genieten. Ze kunnen maximaal 30 deelnemers plaatsen (wie het eerst komt, maalt het eerst).  Deelname is alleen voor leden mogelijk.

Aanmelden en betalen kan tot uiterlijk op dinsdag 16 december. Aanmelden via een -mail aan f.coert@hoopopgeluk.nl , of telefonisch via 06-13180064. Je deelname is definitief als de betaling ontvangen is!

Als het maximumaantal deelnemers bereikt is melden ze dit op de Hoop op Geluk website en FB Page. Om onnodige contactmomenten te vermijden is vooraf betalen via de bankrekening noodzakelijk. De deelnamekosten bedragen overigens € 7,50. Je kunt dit bedrag onder vermelding van je naam overmaken op de bankrekening NL31 RABO 0347810942 ten name van Hsv Hoop Op Geluk.

 Terug

06-12-2020
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank