Word jij BOA bij MidWestNederland

Sportvissers genieten volop van flora en fauna. In de sportvisserij kennen we wet- en regelgeving om de natuur en daarmee vissen te beschermen.

De MidWestNederland BOA’s zijn op- en aan het water te vinden om sportvissers te wijzen op geldende regels. Dit doen ze door in gesprek te gaan met de sportvissers en als het echt nodig is, dan schrijven ze een proces verbaal.

Voor de uitbreiding van het BOA-team zijn ze op zoek naar een enthousiaste

Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Provincie Utrecht
(domein II met 27 uur tijd in de week)


Als buitengewoon opsporingsambtenaar ben je ambassadeur voor de sportvisserij. In jouw werkgebied ziet de sportvisser je niet als degene die steevast een proces verbaal schrijft, maar als gezicht voor controle en handhaving. Bovendien vinden we dat jouw vak best wat anders belicht mag worden. Het is veel meer dan een proces verbaal schrijven. En als jij dat als geen ander begrijpt, is de kans groot dat we een match hebben.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Klik dan op deze link voor meer informatie.

Ga jij met kennis van de sportvisregels en enthousiasme het gesprek langs de waterkant aan, woon je in het werkgebied en heb je de juiste papieren? Dan gaan zij het gesprek graag met jou aan.

Heb je eerst nog vragen?
Dan kun je contact opnemen met onze coördinator controle en handhaving Natasja Voordewind. Je kunt met haar bellen op maandag en dinsdag op 06-10709171.

Ze zien je cv met korte motivatie graag voor 5 december tegemoet via sollicitatie@smwn.nl

 Terug

17-11-2020
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank