Concept wedstrijdagenda 2021

Veel hengelsportverenigingen beginnen tegen het eind van het jaar met de planning van wedstrijden voor het jaar erop. Voor hen is het fijn als ze hierbij rekening kunnen houden met de data van Federatieve wedstrijden. Zo kan iedereen zijn eigen verenigingswedstrijden vissen, maar ook deelnemen aan federatieve (selectie)wedstrijden.

Federatie ZuidWestNederland heeft er dit jaar voor gekozen om de wedstrijdagenda voor 2021 al in conceptvorm te delen. Normaliter wordt deze agenda pas verspreid nadat de agenda van Sportvisserij Nederland bekend is. Voor sommigen verenigingen is dit echter te laat.

Let wel, dit is dus in conceptvorm. Op basis van de nationale wedstrijden die later in dit jaar bekend worden, kunnen deze data nog verschuiven. Houd daar dus rekening mee en houd voor eventuele wijzigingen in de wedstrijdagenda de website van ZuidWestNederland in de gaten. Er zijn dus geen garanties. Dat geldt ook voor eventuele corona-gerelateerde beperkingen die van tijd tot tijd, dus ook in 2021 kunnen doorlopen of ontstaan.

 

Klik hier om naar de wedstrijdagenda te gaan.Terug

05-11-2020
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank