Federatieve Karper Koppelwedstrijd 2020

De recreatieplas bij Strandpark Slijk-Ewijk is een prachtig groot water met een goed bestand aan mooie en grote karpers. De Hengelsport Federatie Midden Nederland heeft bij deze recreatieplas meerdere keren karpers uitgezet. Zij zijn benieuwd hoe groot de vissen momenteel zijn. Doe mee met de wedstrijd en help ons met het terugmelden (vangen) van de uitgezette karpers!

 


Gezelligheid en terugmelden van uitgezette karpers is belangrijker dan het wedstrijdelement.

Wees er snel bij want er is plek voor maximaal 16 koppels. Deelname is alleen mogelijk als koppel. Inschrijfgeld kost 30 euro per koppel en wie als eerste betaald heeft als eerste een plek. De inschrijving is pas definitief nadat de organisatie bevestigd heeft dat de betaling in goede orde ontvangen is. Alle deelnemers krijgen bij aanvang een leuke goodiebag cadeau en er zijn leuke prijzen te winnen. Er zijn prijzen voor de drie koppels die het hoogste totaalgewicht aan karper vangen.

De meeste stekken liggen ruim uit elkaar. Er wordt langs beide plassen gevist. Alle stekken zijn makkelijk te bereiken omdat we voor deze wedstrijd met de auto de materialen mogen brengen en halen naar de stek.

Aanvang zaterdag 10 oktober om 10.30 uur. Er wordt 24 uur gevist vanaf 12.00 uur. Op 11 oktober om 13.00 uur is de prijsuitreiking.

Voor meer informatie klik hier. 
Voor inschrijven klik hier. 

 Terug

27-08-2020
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank