E.C.H.V. JUBILEUMWEDSTRIJD

In het kader van het 85-jarig bestaan, organiseert de wedstrijdcommissie van de E.C.H.V. een jubileumwedstrijd voor haar leden. Gevist gaat er op 30 augustus worden in de Stadsgrachten. Deelname is gratis, wel vooraf opgeven, tot uiterlijk 27 augustus, bij Sielhorst Hengelsport aan de Tulpstraat 50 in Culemborg.

 Loting vindt plaats om 07.00 uur aan de Dr. Hockesingel.  Gevist wordt van 08.00 tot 11.30 uur, waarna de gevangen vis bij de visser gewogen wordt.  Het wedstrijdreglement van de E.C.H.V. is van toepassing. Na afloop is er prijsuitreiking aan de Dr. Hockesingel, prijzen worden per gracht uitgereikt.

De vereniging heeft voor een mooi prijzenpakket gezorgd, totaal zal er voor ca. € 500,00 aan prijzen te verdelen zijn, verdeling ca. 1 op 3.  Ook niet-wedstrijdvissers zijn van harte welkom, bij al de ECHV wedstrijden staat de gezelligheid centraal en is de “prijzenpot” van ondergeschikt belang.

I.v.m. de voorschriften m.b.t. het Coronavirus verzoeken wij een ieder om anderhalve meter afstand te bewaren, m.n. tijdens het loten, wegen en de prijsuitreiking, wij zullen er voor zorgen dat alles op een Corona veilige manier gebeurt.
Terug

24-08-2020
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank