Topvangsten 1e avondwedstrijd Hsv Kennemerland

Woensdag 3 juni was het eindelijk zover; we konden van start met de zomeravondwedstrijden. Dit alles onder voorwaarde van de strikte Corona regels, maar we mogen gelukkig weer. Er werd gevist onder prima omstandigheden aan het Noordhollandskanaal waarbij zelfs de vis zich van hun beste kant liet zien.

Na een drie kwartier voorbereiding klonk het aanvangsignaal. Vrijwel direct werd er goed vis gevangen zowel met de fedeer als met de vaste stok. Op staart ging Jean Chagineu voortvarend van start en dat hield hij de gehele wedstrijd vol. Zijn buurman Tom Moolevliet startte met de feeder maar toen hij na drie kwartier schakelde naar se stok ging ook hij los. Iets verder in het vak zat Pascal van der Venne met mooie regelmaat dikke platte te harken.

In vak A was de kopstek voor Peter Krijgsman die er alles aan deed een mooie netje vis te vangen. Tussen al het feeder geweld zat Willen van Tol net als zijn broer Ben met de stok lekker vis te vangen. Naast elkaar vingen Cor Martens en Dolf Rijs de een na de andere platte. Een heerlijk visavond werd om half tien afgetoeterd maar ieder had graag nog even door gegaan. Daarna gingen de weegploegen op pad met in achtneming van alle Corona spelregels en voorzien van driepoot.In vak A wist Dolf Rijs het vak te winnen net voor Cor Martens. De derde plaats ging naar Arie van de Burg. In het B-vak zat de winnaar van vandaag Jean Chagineu, met bijna 18 kilo was Jean iedereen de baas en wist zijn staartstek keurig te verzilveren. Jean werd op de voet gevolgd door Pascal van der Venne, met op afstand Nico Schouws die derde werd. Al met al kijken we terug op een geslaagde wedstrijd welk onder prima omstandigheden is gevist.

Volgende week gaan we het opnieuw proberen.

Uitslag 1e Zomeravond wedstrijd Hsv Kennemrland

Vak A

1

Dolf

Rijs

A

8.662

gram

2

Cor

Martens

A

8.489

gram

3

Arie van de

Burg

A

7.792

gram

4

Willem van

Tol

A

7.632

gram

5

Sjaak

Veldt

A

5.156

gram

6

Toon

Colonello

A

4.592

gram

7

Peter

Krijgsman

A

4.249

gram

8

Daan van der

Venne

A

2.690

gram

 

Vak B

1

Jéan

Chaigneau

B

17.723

gram

2

Pascal van der

Venne

B

15.511

gram

3

Nico

Schouws

B

10.950

gram

4

Tom

Moolevliet

B

8.960

gram

5

Ben van

Tol

B

7.455

gram

6

Ton van de

Nieuwboer

B

5.711

gram

7

Andre van

Pel

B

3.369

gram

8

Ruud

Schoorl

B

2.518

gram

 Terug

06-06-2020
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank