Belangrijk nieuws voor Bosbaanvissers

Sinds vandaag zijn er Bijzondere bepalingen voor het Amsterdamse Boscomplex (perceel 1) van toepassing: Zo is het verboden om te vissen vanaf en in het gebied vanaf de lange steigers aan de noordelijke- en zuidelijke oever vanaf het starteiland en te vissen vanaf het starteiland.  De niet bevisbare zone loopt nu vanaf het starteiland tot de 100-meterkabel die over de Bosbaan is gespannen.


Het is op geen enkele wijze toegestaan binnen de niet bevisbare zone te vissen, noch door hier te vissen in persoon,noch door hier naartoe te werpen (onder de 100 meter kabel door) of anderszins.

Het is niet toegestaan om:

 

b.  te vissen in het gebied begrensd door de laatste (finish)kabel bij de finish. De niet bevisbare zone loopt vanaf de finishkabel bij het finishhuis tot aan het finisheiland en de botenhuizen.  Het is op geen enkele wijze toegestaan binnen de niet bevisbare zone te vissen, nog door hier te vissen in persoon,nog door hier naartoe te werpen (onder de finishkabel door) of anderszins. Uitgezonderd: invalide vissers die met toestemming gebruik maken van de invaliden steiger en vanaf deze steiger vissen, uitsluitend haaks op de oever vissend!

c. te vissen met gevlochten lijnen als hoofdlijn. Uitsluitend monofilament (nylon vislijnen) zijn toegestaan. Uitgezonderd: het vissen met gevlochten lijn op roofvis met kunstaas of dode aasvis!!

d. te vissen in de ringsloot en ten oosten van de finishtoren en het botenhuis

e. te vissen achter de bosjes

f. te vissen vanuit een bootje

g. te vissen tijdens wedstrijden of andere evenementen, tenzij uitdrukkelijk door de organisatoren toegestaan

h. te vissen vanaf de invalidensteigers zonder in bezit te zijn van een hiervoor vereiste vergunning

i. te “azen” (voeren), dus ook geen voerboot met welke stoffen dan ook met uitzondering van het azen met behulp van een voerkorfje, waarvan de maten maximaal 3 bij 5 cm mogen zijn.

j. het is verboden te vissen in de Bosbaan als de ballisagelijnen zijn uitgelegd, tenzij deze tot halverwege de bosbaan zijn opgebost

 Terug

15-04-2020
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank