Sponsoren Belly Boat Ireland Trophy 2020

Het nieuwe BBI -Travel event de Belly Boat Ireland Trophy, dat gehouden wordt van 25 september tot en met 4 oktober 2020 in Ierland kent een indrukwekkende ondersteuning van sponsoren. Met gepaste trots maken wij bekend dat de volgende firma`s de Belly Boat Ireland Trophy 2020 ondersteunen:
Float Plus, Mac Fishing, Raymarine, Wout van Leeuwen, Technautic, Fauna en Shimano Predator.Voor de deelnemers betekent dit een prachtige prijzentafel die gevuld wordt met vouchers en fysieke prijzen van deze bedrijven. Daarnaast zijn er prachtige ereprijzen en zelfs een gratis verblijf voor 2021, aangeboden door guesthouse Glenview, voor de winnaar.

Er wordt gevist in de visrijke wateren van county Leitrim. Deze county is rijk aan prachtige meren, groot en klein van formaat. Ideaal voor het vissen met de belly boat. Samen met de Ierse specialisten en organisator Pierre Bronsgeest zijn de beste wateren geselecteerd waar gevist kan wordenop snoek, baars en forel. De wateren liggen allemaal in een prachtige omgeving, sommigen onttrokken aan het zicht zodat je je echt thuisvoelt in de Ierse natuur. Het karakter van deze wedstrijd is daar ook op gericht.
 


Zondagavond 27 september om 20.30 uur is de loting in Glenview house. Hier wordt de dagvolgorde geloot en krijgen de deelnemers de laatste instructies. We vissen op drie meren zodat iedere deelnemer elke wedstrijddag op een ander meer vist! Er wordt dagelijks gevist van 10.00 tot 16.00 uur.
De wedstrijd start op maandag 28 september, dinsdag 29 september is een vrije dag. Woensdag 30 september is de tweede visdag. Donderdag 1 oktober is een vrije dag en vrijdag 2 oktober is de laatste wedstrijddag, met in de avond vanaf 20.30 uur de prijsuitreiking in Glenview house.De vrije dagen tijdens de wedstrijdweek kun je zelf invullen door vrij te gaan vissen in een van de vele meren in de directe nabijheid van uw verblijf. Er wordt ook in samenwerking County Leitrim een programma gemaakt voor diverse culturele uitstapjes om kennis te maken met de typische
Ierse cultuur en geschiedenis. Maak een tripje met een elektrische fiets, een dagje op de golfbaan, een dagtocht naar de kust of shoppen. Deze opzet maakt het ook aantrekkelijk om je partner mee te nemen.

Voor meer informatie en boekingen:
www.bbi-travel.nl/belly-boat-irelandwww.bbi-travel.nl/belly-boat-ireland


Terug

27-03-2020
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank