𝗕𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱𝘀𝗲𝗻 𝘃𝗶𝘀𝗹𝗼𝗸𝘃𝗼𝗲𝗱𝗲𝗿𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗿𝗶𝗲 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗰𝗼 𝘀𝗽𝗼𝗻𝘀𝗼𝗿 𝗞𝗶𝗻𝗴𝘀 𝗖𝗹𝗮𝘀𝘀𝗶𝗰

Met een brede glimlach van Natasja en Louis Berendsen word ik ontvangen in Maurik, waar de firma Berendsen Vislokvoeders gevestigd is. Maar niet voor lang meer. De verhuizing van machines en voorraad is in volle gang naar het nieuwe onderkomen in Beneden-Leeuwen is in volle gang. Het huidige pand, plus woonhuis en boomgaard staan te koop. Eind mei zullen het nieuwe onderkomen, opslag en productie klaar zijn en volop in bedrijf!

Onder het genot van een bakje koffie vertelt Louis dat hij erg blij is om sponsor te zijn van het evenement King’s Classic. Hij vertelt ook dat hij voor drie jaar co-sponsor wil zijn! Voor hem en het bedrijf een mooie kans om zijn voer ook buiten Nederland te promoten. Veel topvissers in Nederland, Duitsland en België vissen al met het voer van Berlok of hun ingrediënten.Louis kreeg het voermaken met de paplepel ingegoten, zijn vader leerde hem alle kneepjes van het vak. Als achtjarig ventje stond hij al met een voerschep in zijn handen. Meewerken vanuit de garage. Hij deed het met plezier. Zijn vader stampte een aantal grondregels in zijn hoofd, met name over de kwaliteit van de ingrediënten en het zelf malen en mengen van het voer.

Unieke pellets
Uniek is dat van alle voeren ook pellets verkrijgbaar zijn. Pellets die door Berendsen zelf worden geperst, niet een keer maar wel drie tot vier keer. Voordeel van de geperste pellets is dat je ze samen met het voer in de voerkorf stopt, waardoor er langere tijd voer actief blijft op de stek! Louis is een gepassioneerd duiker en dat kwam goed van pas bij de ontwikkeling van de pellets. Met de zuurstoffles op zijn rug bekeek hij onder water op stromend water de afbrokkeling van de pellets!De inkoop van ingrediënten vormt de basis van alles. Louis doet zaken met bedrijven uit de hele wereld, om de beste grondstoffen te kopen. Vaak betaalt hij een iets hogere prijs, maar heeft dan wel de juiste kwaliteit. Die kwaliteit, samen met de familierecepten, vormen de basis van de Berlokvoeders.
Volgend jaar, 2021, bestaat Berendsen Vislokvoeders 50 jaar. Een mooi moment om dit te vieren in het nieuwe onderkomen in Beneden Leeuwen. Meer informatie over Berlok vislokvoeders, www.berlok.com.

Berlok is co-sponsor van de King’s Classic, georganiseerd door BBI-Travel. Met hoofdsponsor Shimano Aero, co-sponsor Guru, Leitrim en Ierland Toerisme.

Meer informatie over boekingen voor de King’s Classic, www.bbi-travel.nl/kings-classicTerug

18-03-2020
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank