Quantum Freak of Nature

Onder de slogan ‘Freak of Nature’ presenteerde Quantum onlangs een nieuwe range aan kunstaas gemaakt van uiterst taai en toch verbazingwekkend soepel materiaal. Kunstaas dat er zo levensecht uitziet dat het lijkt of je met echt levend aas aan het vissen bent.


Voor ons betekent het imiteren van de natuur niet alleen dat het kunstaas er qua vorm en kleuren goed uitziet. Het is ook van essentieel belang om de zwembeweging op de juiste wijze na te bootsen. De actie van het kunstaas, gecombineerd met het realistische silhouet van een vis, laat de roofvissen bijna geen andere keuze dan toe te grijpen.

De ‘Freak of Nature’ familie bestaat uit de drie belangrijkste visimitaties die hoog op het menulijstje staan van snoek, meerval, snoekbaars en baars. Er is een grote variant van 23 cm (175 gram) die perfect geschikt is voor het betere “sleepwerk”. Ga je graag struinend en/of werpend aan de slag dan kies je voor de 15 cm. Beschikbaar als swimbaits met interne gewichten en als hybriden met plastic zwemschoepen.

Wij zijn er al mee aan de slag gegaan en de vangsten op met name de 15 cm zijn top te noemen. Stap eens naar binnen bij Hengelsport van Pelt in Woudrichem waar de complete range Freak of Nature aanwezig is. https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina

 Terug

26-02-2020
http://www.jvbaits.nl
blank
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank