Laatste kans. Boek nu jouw ticket met Euro 5 korting

 Met nog maar een paar weken te gaan. Intussen is de organisatie druk bezig om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. De beurs is volledig volgeboekt, alle exposanten (klik hier voor de deelnemerslijst) zijn bekend en het programma is compleet (klik hier voor het volledige programma)

 

Deze 18e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs is  luxer, unieker met het meest uitgebreide programma ooit. Dit mag u niet missen. Omdat wij deze grootste Hengelsportbeurs van Europa graag met u willen delen hebben een unieke actie waarmee u uw ticket kunt boeken met €5,- korting.  Tevens kunnen kinderen t/m 13 jaar de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene. Tevens krijgen de eerste 250 kids t/m 16 jaar die de beurs bezoeken een gratis Albatros hengel en 1 kg Berlok voer.

 

Beleving

De jaarbeurs is drie dagen lang omgetoverd tot een walhalla voor de hengelsportliefhebber. Laat u verrassen door de meest prachtige stands, de nieuwste producten en kom kijken bij één van de grootwaterbassins. Laat u inspireren door een lezing van o.a. Michiel Pilaar, Jan van de Bovenkamp en Sean Wit , bekijk een demonstratie bij de forellen waterbak met levende vis of kom naar ons vernieuwde Social Media Plein voor een meet&greet en maak een foto bij onze allereerste selfiewall. Wat u zeker niet mag missen zijn de demonstraties met bellyboten en Hobie kayaks. Het is zelfs mogelijk om een bellyboat of Hobie Kayak uit te proberen. 

 

Kortom, de Hengelsport- en Botenbeurs van 29 november t/m 1 december 2019 Jaarbeurs Utrecht  is een must voor elke hengelsportliefhebber.  Bestel nu je ticket met EARLY BIRD korting en volg ons intussen op Facebook en Instagram voor de leukste winacties.

 

Met de NS naar de beurs

Wil jij graag met de trein naar de Hengelsport- en Botenbeurs?  Bestel dan een combinatie ticket (entree + retour treinticket) voor €25,- via spoordeelwinkel.nl

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m 1 december 2019
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Groot aanbod nationale en  internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Diverse nationale en internationale exposanten
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• Belangrijke websites:
http://www.hengelsportbeurzen.nl   
• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare
• Instagram: @hengelsportbeurs

Bestel hier jouw ticket

 

Bekijk onze YouTube video: https://youtu.be/z6I8wUdiwfUTerug

01-11-2019
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank