Ben jij straks een van de deelnemers aan Fish Masters 2020.

Al weken gonst het van de geruchten dat er op 12 september 2020 iets leuks aan zit te komen op de Slothoeve.  Als Commercial Angler loop jij natuurlijk likkebaardend te kijken naar het FishOMania-spektakel dat elk jaar aan de overkant van de Noordzee plaats vindt. Schitterende prijzen, veel status en life op TV; wie wil dat nu niet. Als wij de geruchten mogen geloven komt er in NL iets wat er enigszins op lijkt. Onder de werknaam “ Fish Masters” wordt er hard gewerkt om het concept van de grond te krijgen.

Basisopzet van deze individuele wedstrijd schijnt te zijn dat er plaats is voor 16 deelnemers. Van deze 16 man blijven er twee over die uiteindelijk head-to-head uit gaan maken wie de winnaar wordt van de, volgens de wandelgangen, hoofdprijs van Euro 2.500,00. De wedstrijd zelf zou life op RTL 7 uitgezonden gaan worden.  Ben je al wakker en zit je al met de telefoon in je handen om je in te schrijven? Nog even geduld er is nog wel wat overige info die je tot je moet nemen.

De inschrijving schijnt open te staan voor (gesponsorde) duo’s. Het inschrijfgeld kan geen probleem zijn, al hoewel. In de wandelgangen gonst een inschrijfgeld rond van Euro 5.000,00. Voor dat bedrag mag je dan wel weer met twee man deelnemen en kom je life op RTL 7. Geen geld toch voor een dagje zendtijd.

Het lastige is nu alleen dat het nog niet officieel is. Wij vonden het echter zo’n schitterend item dat we het graag al vast onder geruchten publiceren. Of het doorgaat en of dit ook het uiteindelijke concept gaat worden is natuurlijk nog even afwachten. Zo gaat dat soms met geruchten.Terug

31-10-2019
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank