Rien Verhoeckx wint 1ste winterwedstrijd van de Watergeus

Op zondag 27 oktober werd de eerste wedstrijd van de wintercompetitie gevist van HV de Watergeus. We hebben dit seizoen 27 deelnemers en daar waren vandaag 22 van aanwezig, die werden verdeeld over drie vakken. Omdat de voorns nog niet waren gearriveerd in de haven (hopelijk komen ze nog) werd er uitgeweken naar het Voorns Kanaal, het gedeelte achter het winkelcentrum, ook wel bekend als de Molshoek.

Nadat er geloot was ging iedereen richting Hellevoetsluis waar we om negen uur aan de drie uur durende wedstrijd zijn begonnen. Al snel werden de eerste visjes gevangen en dat ging zo drie uur door. Er waren een aantal deelnemers die ook één of twee brasems wisten te vangen, maar over het algemeen waren het voorntjes, winde, baars en een enkele roofblei.

Het eerste vak werd gewonnen door John van Gastel met 6190 gram, tweede werd Hans van Hesik met 4210 gram en op de derde plaats André Multem met 3210 gram. Het middelste vak werd gewonnen, in het midden van het vak, door Rien Verhoeckx met 6260 gram, tweede werd zijn buurman Bas de Pijper met 5790 gram en op de derde plaats Marchel Taal met 3790 gram.

Het laatste vak werd een prooi voor de kampioen van het afgelopen jaar, Jos Wensveen, Jos had ook een brasem gevangen en kon 5290 gram ter weging aan bieden. Op de tweede plaats was het Jan Krabbendam, op de staartplek, met 4150 gram en derde in dit vak werd Remco Beukema met 3230 gram.Terug

30-10-2019
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank