Ramon Ansing pakt de winst aan het van Starkenborghkanaal

Eize Kamminga organiseerde vandaag, zondag 13 oktober, een feederwedstrijd aan het van Starkenborghkanaal. Gevist werd er in de kom bij Zuidhorn. Door acute rugproblemen moest Eize zich helaas ’s morgens voor de wedstrijd afmelden en werden Ramon Ansing, Richard en Anita Sanders gevraagd om de organisatie over te nemen. Met wat kunst en vliegwerk was dit zo geregeld en kon er om 07.30 uur geloot worden voor de steknummers.

 

Om 09.00 uur begonnen 28 vissers verdeeld over 3 vakken aan de wedstrijd. Al vrij snel werden de eerste vissen gevangen, alleen in het C vak kwam het moeizaam op gang. Helemaal toen er 3 grote schepen elkaar passeerden en het water zo’n 1,5 meter werd weggetrokken en hierdoor terug kwam met een grote  vloedgolf. Steven Kamping was hiervan de klos en brak feederhengel, schepnet en leefnet en had alle lades van de vist kist en zijn laarzen vol water staan.

Om 15.00 uur  klonk het eindsignaal en kon er worden gewogen. In vak A was Ramon Ansing de grote winnaar met 12640 gram. Vak B werd gewonnen door Reinald Joosten met 7760 gram, in het C vak pakte Edwin Timmer de winst met 10260 gram.

Bij deze willen we Eerko Slagter, Kevin Bolhuis en Jaap Cruiming nog even bedanken voor het meehelpen bij het wegen!

Alle prijswinnaars gefeliciteerd en tot een volgende keer aan het van

Starkenborghkanaal!

 Terug

13-10-2019
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank