De geheimen van Eric van Otterloo.

Eric kan gerust gezien worden als de koning van de Nederlandse Commercials. Negen van de tien keer vind je hem terug op het ereschavot. De vraag is natuurlijk hoe hij dat voor elkaar krijgt. Er is maar een manier om daar achter te komen: gaan koppelen met Eric. Toen zich de mogelijkheid voor deed om zaterdag 7 september met Eric aan de slag de gaan op het Snake Lake van de Berenkuil liet ik die kans niet lopen.

Met Eric vissen is niet een kwestie van hengel in de steun en wachten tot de aanbeet komt. Het is hard werken zo’n dagje. Stijf van de spierpijn pak ik na afloop van de wedstrijd mijn spullen bij elkaar  en vertrek ik weer richting huis.

Een ding is zeker; als je Eric wil benaderen qua resultaten zul je aan de slag moeten. Werken mannen; blijf schieten, blijf die dobber liften en blijf zoeken naar de beste manier om de vis tot azen te verleiden. Als je ’s avonds compleet versleten richting huis gaat, dan pas weet je dat je op de goede weg bent.  Succes er mee. O ja, we wonnen onze sector met ruim 40 kilo

Terug

08-09-2019
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
blank