Uitnodiging Verenigingsdag HSV Binnenmaas

Hierbij nodigen we u uit om op zaterdag 17 augustus deel te nemen aan de altijd geslaagde en gezellige Verenigingsdag. Een visbootwedstrijd met als afsluiting een paar leuke prijzen en een smakelijke en geheel verzorgde barbecue met verschillende soorten vlees, salades, stokbrood, kruidenboter, gecomplementeerd met diverse BBQ sauzen.

Hopelijk gaan ook dit keer, net als 2 jaar geleden, de groep karpervissers de uitdaging weer aan om hieraan deel te nemen. Afgelopen jaar zag je dat het uitoefenen van dezelfde hobby heel verbindend kan werken. Het initiatief van deze groep is door velen als positief en sfeer verhogend ervaren. Dus bij dezen zijn jullie weer welkom dit net als alle overige leden.

Programma

De wedstrijd start om 09:00 uur en eindigt om 15:00 uur. De loting voor de visplaatsen vindt plaats om 08:30 uur in ons clubgebouw aan onze haven in Westmaas. Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent. Het is de planning om rond 16:15 uur de uitslagen gereed te hebben en de prijsuitreiking te starten in ons clubgebouw. Om c.a. 16:45 uur wordt begonnen met het barbecueën.

Kosten

De verenigingsdag bestaat uit twee delen: vissen kosten € 5,00 en barbecueënkosten € 15,00. Indien aan beiden deel wordt genomen is dat € 20,00 totaal. 

U kunt er ook voor kiezen om alleen te vissen of alleen te Barbecueën.

Aanmelden

U moet zich wel aanmelden om deel te nemen. Dit kan via emailadres: j.kwakernaat@telfort.nl

Het is belangrijk bij aanmelding dat u duidelijk aangeeft of u meevist, deelneemt aan de barbecue of beiden!  Om deze dag goed te kunnen organiseren is het van belang dat uiterlijk zondag 11 augustus alle aanmeldingen binnen zijn!

Met vriendelijke groet,


Namens de wedstrijdcommissie hopen we u op zaterdag 17 augustus te ontmoeten! 

Jan Wols en Jaap Kwakernaat 

 


 

Bij onze vereniging is beperkte parkeergelegenheid. Daarom adviseren we om met de fiets of scooter te reizen. Indien toch voor de auto wordt gekozen, probeer dan zoveel mogelijk samen te reizen.

 Terug

06-08-2019
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank