Aanmelden Vrijwilliger Predator Practice Day 2019

Visgids Groningen, Sportvisserij Groningen Drenthe en de Snoekstudiegroep Groningen Drenthe organiseren ook dit jaar weer een Predator Practice Day. We kunnen dit evenement niet organiseren zonder de fantastische inzet van vrijwilligers.

Wil je je inzetten als vrijwilliger met je visboot en een prachtige maar vooral en bovenal een gezellige dag beleven? Meld je aan als vrijwilliger voor de PPD 2019. Deze wordt gehouden op zaterdag 12 oktober 2019 op en rond het Oldambtmeer.

Heb je een compleet ingerichte visboot en vind je het leuk om samen met gasten een leuke dag te beleven en je kennis over het vissen vanuit een boot te delen? Geef je dan op! Het wordt een gezellige dag met in ieder geval gastspreker Wim Russchen. Een lunch en een hapje/drankje na afloop krijg je zeker! Het programma voor de dag is nog niet helemaal rond maar het zal mede door jullie aanwezigheid weer een prachtige dag worden!

Voor meer informatie kijk op de website van Visgids Groningen of check https://www.visgidsgroningen.nl/wp/nieuws/predator-practice-day-2018/ voor het verslag van vorig jaar.Terug

06-08-2019
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank