J. Hoekstra uit Westerbork wint Klepperstad viswedstrijd.

Zaterdag is weer de traditionele Klepperstad  viswedstrijd gehouden in de Vecht rond Hardenberg.  Deze kraker mag zich al jarenlang verheugen in een grote belangstelling. Zo zat ook deze keerde wedstrijd helemaal vol. Van heinde en verre komen de deelnemers om deze wedstrijd mee te vissen. Hengelvereniging De Dobber organiseert deze kraker in samenwerking met de stichting Hardenberg Promotie.Het was even puzzelen voor de deelnemers die op de promenade moesten vissen waar ze hun auto konden parkeren. Beter Wonen en de bouwaannemer boden de oplossing. We mochten op hun terrein direct aan de Vecht parkeren. Waarvoor onze dank. Iedereen wil altijd graag op de promenade vissen omdat daar vaak het meeste gevangen wordt. Bij de loting was men dus erg benieuwd welke plek er werd geloot. Er is best heel redelijk gevangen op de promenade zelfs prima.

Ook in Rheeze en Ane werd redelijk gevangen. De grote winnaar was J. Hoekstra uit Westerbork die zijn kopstek op de promenade prima wist uit te buiten met een vangst van maar liefst 33.270 gr. Het vak in Rheeze werd gewonnen door H. Kieskamp uit Veessen met een gewicht van 20.390 gr. Het A vak in Ane werd een prooi voor J.W. Plekkenpol uit Maria Parochie met een vangst van 7.670 gr. In het clubhuis van De Dobber werden de prijzen uitgereikt door Erik Volkers van de stichting Hardenberg Promotie.

Wedstrijdleider B.J. Spijkers bedankte namens hengelsportvereniging De Dobber iedereen voor de medewerking en wenste allen een goede reis naar huis en hopelijk tot volgend jaar.

Terug

14-07-2019
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank