Lastige visserij aan het Adam Rijnkanaal

Op zondag 14 juli stond er weer een individuele wedstrijd aan het Amsterdamrijnkanaal bij Tiel op het programma. Het was weer eventjes geleden dat er een wedstrijd werd georganiseerd, in juni wordt het kanaal bewust door de wedstrijdcommissie gemeden. Dit omdat  de vangsten in deze maand altijd gewoon slecht zijn.

De belangstelling was groot in eerste instantie 70 aanmeldingen, twee afbellers en gewoon vijf man die niet op komen dagen. Zaterdagavond  werd het parcours  uitgeteld, poule vakken verdeeld en dan ‘morgens dit.  Als organisatie is dit zeker niet leuk. Daar anders de onderlinge afstand op 60 meter gezet had kunnen worden, wat de vangst zeker ten goede was gekomen.

Het was zoals verwacht voor de meeste deelnemers een taaie strijd. In het A-vak ging de strijd tussen de twee Martin’s; te Pest en Martin Bambacht. Martin te Pest wist uiteindelijk deze strijd in zijn voordeel te beslissen.

In het B vak ging de wedstrijd naar de op nummer 31 vissende Duitse deelnemer Holger Wolf. Het C vak was ook een buitenlands strijd toneel Good old Karel Luyck uit België  en D Ernst uit Duitsland deze strijd werd aan twee kanten van het vak in het voordeel van Ernst beslist. Uit het D vak kwam de algehele winnaar W Heulens strak vissend wist hij toch nog 6780 gram ter weging aan te bieden.

In de uitslag staan alleen de deelnemers vermeld die ook hun kaart ingeleverd hebbenTerug

15-07-2019
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank