Roofvissen in hartje Amsterdam

Nieuwsgierig welke grote roofvissen in de Amsterdamse wateren zwemmen? Kom dan zondag 23 juni kijken bij de grote spannende finale van de competitie streetfishing in hartje Amsterdam. Zo’n 60 jongeren proberen in de grachten en langs het IJ zoveel en zo groot mogelijke snoek, snoekbaars en baars te vangen.

Streetfishing is een jonge, hippe en coole manier van het vissen op roofvis met lichte materialen in een stedelijke omgeving. Het is makkelijk, kost weinig tijd en je vist op plekken waar je normaal niet zo snel gaat vissen. Bovenal staat dat er verantwoord met de vissen wordt omgegaan en alle gevangen vis wordt teruggezet.


De competitie bestaat uit 6 wedstrijden die plaatsvinden in Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Amersfoort, Utrecht, en de finale is zaterdag in Amsterdam. De meer dan  60 deelnemers komen uit grote delen van het land. Er is een mooie hoofdprijs maar bij iedere wedstrijd zijn er ook dagprijzen.

Iedereen die wil zien welke roofvissen in Amsterdam uit het water komen (en weer terug gaan) is van harte welkom om te komen kijken. De wedstrijd is van 10.00 uur tot 14.00 uur. De wedstrijd wordt georganiseerd door Sportvisserij MidWest Nederland in nauwe samenwerking met de Amsterdamse Hengelsportvereniging (AHV).

Voor meer informatie: www.sportvisserijmidwestnederland.nlTerug

18-06-2019
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank