Drie Federaties organiseren weer een Kampioenschap Vijvervissen

Het vissen op visvijvers wordt steeds populairder. Er komen steeds meer specifieke, karpervijvers en ook verenigingen richten zich met hun visvijver steeds meer op deze manier van vissen. Sportvisserij Limburg, Sportvisserij Zuidwest Nederland en Hengelsportfederatie Midden Nederland – de drie Federaties met waarschijnlijk de hoogste visvijverdichtheid van Nederland – vonden dat ze niet achter konden blijven en hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk het Kampioenschap Vijvervissen te organiseren. Dit jaar wordt de tweede editie georganiseerd.

 

De opzet is vergelijkbaar met het Engelse Fish-O-Mania. De drie Federaties organiseren elk een aantal voorrondes op verschillende visvijvers. Tijdens deze voorrondes kun je je plaatsen voor de finale. Er zijn 24 plaatsen voor de finale; zes per Federatie; drie per wedstrijd. De finale zal plaatsvinden op zaterdag 31 augustus en wordt gevist op de Slothoevevijver in Vinkel. Tijdens deze finale zijn er zes prijzen te winnen. De winnaar gaat naar huis met €250,-! De nummers twee tot en met vijf krijgen respectievelijk € 200,-, € 150,-, € 100,- en € 50,-.

Voorrondes

Sportvisserij Zuidwest Nederland organiseert twee voorrondes. De eerste wordt op de Vossekuil gevist en vindt plaats op 25 mei. Op 1 juni wordt er gevist op de Slothoevevijver. Naast de tickets voor de finale zijn er ook dagprijzen te winnen.

Sportvisserij Limburg organiseert twee voorrondes; op 20 juli in Voerendaal op 10 augustus op de in Reuver. Tijdens beide wedstrijden zijn drie tickets voor de finale te winnen. Hengelsportfederatie Midden Nederland organiseert twee voorrondes en wel op 7 juli op de Leeghte en op 10 augustus op AquaVita in Driel.

Opgeven

Als je mee wil doen aan een of meer van de voorrondes dien je je op te geven via de webwinkel (https://www.sportvisserijzwn.nl/webwinkel/inschrijving-wedstrijden )   van Sportvisserij Zuidwest Nederland. Hierbij geldt dat wie het eerste komt, het eerste maalt. Wees er dus snel bij! Het reglement krijg je bij opgave maar er zal in ieder geval gevist gaan worden met de vaste hengel van maximaal 13 meter.Terug

06-05-2019
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank