LEVENSLANGE GARANTIE op de Eco Friendly Feeder Cage van Evezet.

(Persbericht) Evezet gaat Groen, groener groenst!  We moeten allemaal het beste alternatief vinden inzake het komende loodverbod. Hier een product dat buiten dat het een super groene oplossing is ook nog eens je visserij verbetert. Bewezen werpkwaliteit, super lossend en multi-inzetbaar. Ze zijn bij de exclusieve distributeur Evezet binnen en de eerste hengelsportspeciaalzaken hebben ze vanaf komende week ook!De allereerste LOODVRIJE VOERKORF MET LEVENSLANGE GARANTIE!

Jazeker, levenslange garantie want absoluut “onkaputbaar” op zijn Duits gezegd. Dit is ook van toepassing voor de feeder zelf, de montage valt daar uiteraard buiten. Om u de moeite te besparen hebben wij er al een Dodge Ramvan overheen laten rijden, ermee tegen muren gegooid, alles wat je in het dagelijks leven niet met een korf zou doen is geprobeerd om dat alvast achter de rug te hebben. Dat maakt het voor ons zeker dat we er levenslange garantie op kunnen leveren bij normaal gebruik.

De korf is met de hand vervaardigd, net zoals een sieraad. Het gebruikte materiaal is van N R Staal, NR Staaldraad en klemhulzen. De korven zijn dus absolute knijpproof en milieuvriendelijk. Ja, ze zijn duurder maar ook duurzamer! Het werpgewicht zit reeds in de constructie. Na verlies van een korf ligt deze op zijn hoogst in de weg en vormt ze een natuurlijk habitat voor allerhande organismen.

Kwaliteit heeft een prijs, maar als je een beetje een groen hart hebt is dit je keuze. Veel van je hengelsportattributen kosten een vermogen en je gebruikt ze wellicht nooit, ze dragen niet bij aan een gezonder milieu en zijn dus slechtere aankopen dan deze bewezen topkorven.

De korf is verkrijgbaar in de volgende maten: diameter 20 en 30, oplopend in gewicht aan de hand van de lengte van de korf. Het werpgewicht zit dus in de constructie. Dat maakt dat hij super werpt door optimale aerodynamica.  ( Alles is in de lengterichting gemaakt). En op de bodem, ook bij matige stroming, werkt hij super door de toegepaste aquadynamica. ( De vorm zorgt voor perfecte doorstroming, dat voorkomt rollen) Je maakt er met gemak een gesloten korf van door simpelweg  pvc tape te gebruiken. Half- of geheel gesloten, de keus is aan jou.

De tot nu toe verkrijgbare gewichten in 20 mm doorsnede (Type Speed),

Hoogte x gewicht:

2.5cm 13 gr,  3,5 cm 15 gr,  4.5 cm.20 gr,  5.5 cm 24, gr. 6.5 cm 28 gr

De tot nu toe verkrijgbare gewichten in 30 mm ( type Regular),

Hoogte x gewicht:

2.5cm 18 gr,  3,5 cm 22 gr,  4.5 cm.26 gr,  5.5 cm 32 gr,  6.5 cm 37 gr

Dan is er nog de aanvoerkorf van 45mm doorsnede 5 cm hoog en 37 gram ( type Feed XL).Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee een bijdrage leveren aan een beter milieu. Doe jij ook mee?

 

Binnenkort een mooie video met bewezen duurzaamheid en kwaliteit tijdens gebruik.Terug

03-05-2019
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
blank