Filmverslag Finale Benelux FishOMania Qualifier 2019.

Op zondag 28 april stond het Snake Lake van de Berenkuil in Putten volledig in het teken van de Benelux FishOMania Qualifier Finale. Na twee halve finales, waar in totaal 100 wedstrijdvissers aan deelnamen, konden de 40 geplaatsten vandaag uit gaan maken wie er op 13 juli in de UK mee mag gaan doen aan de grote UK FishOMania Finale.

Dat het een spannende dag zou gaan worden was vooraf al zeker. Verdeeld over vijf sectoren deden de deelnemers er alles aan om het felbegeerde deelnameticket in de wacht te slepen.  Wie-o-wie zou de gelukkige zijn? Ging het ticket voor de 2de keer naar een Belgische hengelaar of konden de Nederlandse wedstrijdvissers maximaal gebruik maken van het thuisvoordeel. Onder de deelnemers ook nog twee dames en ook die konden dus naar huis gaan met een finaleticket.

Kortom, spanning genoeg. Toen de stofwolken opgetrokken waren kwam Carl Visser als de grote winnaar uit de bus. Gijs Nederlof was erbij, schoot er wat beelden en kon na het nodige knip- en plakwerk dit filmverslag online plaatsen. Ben jij volgend jaar een van de deelnemers?Terug

01-05-2019
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank