Fish Inn is toonaangevend binnen de roofviswereld in Nederland.

Omdat veel medewerkers van Fish Inn zelf gepassioneerde roofvisser en meerval visser zijn, vind je bij www.fishinn.nl & www.roven.nl altijd veel informatie over de laatste trends & technieken, evenals de nieuwe interessante producten uiteraard!

Roven.nl is de roofviscommunity van Fish Inn en is dan ook volledig gericht op de professionele roofvisser. Het prostafteam van Roven.nl bestaat uit bekende namen binnen de roofviswereld zoals Jo Mebis, Thomas Sintobin, Wiljo van Daalen en Leon Haenen. Deze pro-staffers bloggen met grote regelmaat en je vindt al hun visverslagen, tips & trucs en natuurlijk ook uitgebreide productreviews op Roven.nl.

De fanatieke roof- en meervalvisser vindt onder meer honderden visverslagen – met passie geschreven door deze ervaren & bekende vissers - van de afgelopen jaren. Start dus snel met lezen, naast leuk om te lezen is het vooral leerzaam! Ontdek praktische tips, handige foefjes en vergroot direct jouw vangst. Hier vind je alle visverslagen van Roven.nl:

 

Naast alle visverslagen en handige tips en tricks is Roven.nl ook direct een uitgebreide webshop. Heb je nieuwe materialen nodig voor het vangen van jouw droomvis, dan kun je deze direct in de winkelwagen plaatsen. Met een aanbod van 25.000 artikelen, die allen voorzien zijn van een uitgebreide uitleg en een duidelijke product foto, is de kans groot dat je bij www.Roven.nl  direct slaagt.Terug

17-04-2019
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank