HSV Venbergen steunt Scouting groep Dick van Toor.

Elk jaar wordt bij HSV Venbergen het “Open Valkenswaardse” gevist, dit is een wedstrijd waar voor een goed doel gevist wordt. Dit jaar is het goede doel de scoutinggroep Dick van Toor. Het bestuur van HSV Venbergen, heeft in de laatste bestuursvergadering besloten om deze scouting groep te ondersteunen en de opbrengst van het ‘Open Valkenswaardse ” in het geheel beschikbaar te stellen aan Scouting groep Dick van Toor in plaats van de eigen vereniging. Sterker nog, we hopen door extra sponsoring dat we het bedrag kunnen opschroeven!


Wij, het bestuur van HSV Venbergen te Valkenswaard, hopen dan ook dat dit andere verenigingen aan het denken zet en dat ze ook een steentje willen bij gaan dragen aan deze trieste situatie bij Scouting groep Dick van Toor.

De extra vis voor HSV Venbergen zullen we uit onze spaarpot gaan financieren.

Namens het bestuur van HSV Venbergen,

Christ Corstjens
Secretaris

De vastestokwedstrijd wordt georganiseerd op zaterdag 30 maart. Er wordt gevist van 09:00 tot 15:00 uur en loten om 07:45 in het clubgebouw. Inschrijven via 0638161094 of via het clubgebouw op telefoonnummer 040-2043108. ‘s Middags een pauze waar onze eigen hamburgers worden gebakken. Tijdens deze pauze mag 1 persoon doorvissen. Vissen op gewicht. Reglement op Hsv Venbergen.Terug

02-03-2019
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank