Snoekerijen 137 is uit

Vanaf 9 maart krijgen alle leden van de SNB weer de volgende editie van ons prachtige roofvismagazine Snoekerijen in de bus. Dit keer editie  137 met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

Musky is een tot de verbeelding sprekende rover die in Noord Amerika voor komt. Hij wordt niet voor niets de vis van de 10.000 worpen genoemd. De uitdaging om hem te vangen is groot. In een bijdrage “Van A tot Z” neemt Tim Koopman ons mee op avontuur naar Canada. Ook in deze editie lees je een nuttige bijdrage van Stephan Wolthuis over diverse onderlijnen die je voor roofvis kunt inzetten.

Vertikalen is een visserij die door velen beoefend wordt. Jöran Van Ingen vertelt over zijn aanpak en de details die het verschil kunnen maken. En wat als je nu eens aan een volledig nieuw water wilt beginnen. Waar moet je starten en hoe bereid je je voor? Frans Oomen heeft deze uitdaging al menig maal getrotseerd in binnen- en buitenland. Hij vertelt er meer over in Snoekerijen 137.

De vaste rubrieken zoals regio informatie, de visgidsenactie en de rubriek Grootformaat komen natuurlijk ook voorbij. De Grootformaat staat dit jaar in het teken van loodvrij roofvissen. Op het gebied van visgidsen is deze keer ook het één en ander te melden. Vanaf nu kun je als SNB lid namelijk inschrijven op de unieke mogelijkheid om gecertificeerde visgidsen van het CDFG-Keurmerk als mistery shopper te gaan testen. Geheel gratis. Dit en meer lees je in het beste onafhankelijke roofvismagazine van ons land Snoekerijen.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nlTerug

28-02-2019
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank