Roofvisavond in Grou op 2 maart

Op zaterdagavond 2 maart organiseert de Jeugdraad van Sportvisserij Fryslân een gezellige roofvisavond voor jong en oud. Op deze avond zijn er verschillende stands waarbij alle technieken binnen het roofvissen naar voren komen. Ook zullen er een aantal interessante presentaties gehouden worden door een aantal bekende, Friese roofvissers. Als kers op de taart is er uiteraard een loterij met geweldige prijzen. Kortom, deze roofvisavond mag je als sportvisser gewoon niet missen!


Vanaf 19:00 tot 19:30 is de inloop. Vervolgens zal om 19:30 het openingswoord gedaan worden. Na het openingswoord kan iedereen bij de prachtige stands langs lopen. Bij de stands staan een aantal super goede roofvissers die je alles over elke techniek van roofvissen kan vertellen. Om 20:30 zullen er een aantal presentaties gehouden worden over onder andere het vissen met de bellyboat en het doodaasvissen.

Na de presentaties zal er rond 21:15 een verloting plaats vinden. Bij deze verloting zijn er weer prachtige prijzen te winnen. Alleen de hoofdprijs kunnen wij al verklappen, dat is namelijk een dag vissen met een héle goede, Friese visgids… Na de verloting is er nog ruimte om bij alle stands langs te lopen en om al je vragen te stellen. 

Naast al deze roofvisgerelateerde activiteiten is Jolanda Hoogeveen, lid van de jeugdraad aanwezig om de jongste jeugd te helpen bij het knopen van tuigjes. 

Dus, zaterdagavond 2 maart, vanaf 19:00u in Herberg Oer `t Hout in Grou, de gezelligste sportvisavond voor jong en oud! (Bron: Sportvisserij Fryslân)Terug

24-01-2019
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank