Uitbreiding Cresta Luggage Range.

(persbericht)Voor 2019 breidt Cresta de Blackthorne Luggage Range uit met drie nieuwe verschillende tassen en foedralen. De Blackthorne Range staat voor absolute topkwaliteit, functionaliteit in de praktijk en is ontworpen voor de veeleisende sportvisser die goed georganiseerd aan de waterkant wil verschijnen. 

 

Blackthorne Protector Kitcase.

Deze case is het ideale opberg- en transportmiddel voor 2-delige topkits met elastiek montage en biedt ruimte aan tien 2-delige kits. De case is voorzien van twee rijen elastische lussen en een onderkant met twee steekvakken. Dit alles om de topkits veilig en overzichtelijk op te bergen. Het grote voordeel van deze manier van opbergen is dat de topkits al voorzien kunnen worden van een montage. Dit geeft een enorme tijdwinst aan de waterkant. Voor het kant en klaar opgetuigd meenemen van de topkits zijn er 10 neopreen straps meegeleverd, waarmee een tuigenwinder aan de twee hengeldelen te monteren is.

 

Blackthorne Rollerbag.

Deze royale tas van 90x27x27cm biedt ruimte aan alle grotere accessoires die de veeleisende visser met zich meeneemt.  Rollers, hengelsteunen, banksticks, topsetsteunen en driepoten zijn dankzij het geheel te openen deksel gemakkelijk in het grote vlak te plaatsen. De tas is voorzien van een verstevigde bodem en een voorgevormde bovenring. Hierdoor is de tas bestand tegen zware belasting en blijft deze perfect in model.

 

Blacthorne Protector Pole Case.

De pole case biedt ruimte aan minimaal 4 hengelkokers, diverse topkits of feederhengels. Ideaal voor de visser die zijn uitrusting graag compact houdt. Ook als ‘tweede’ foedraal voor de visser die feeders en vaste hengels apart wil transporteren is deze case zeer geschikt. Op de voorzijde van de case bevindt zich een groot vak waar gemakkelijk een paraplu of andere lange accessoires in opgeborgen kan worden. De robuuste rits die over het gehele foudraal van 1.90m loopt zorgt ervoor dat de inhoud snel voorhanden is.

De gehele Blackthorne Range is vervaardigd uit zeer slijtvast en makkelijk schoon te maken 600-D Polyester materiaal. Ook is de gehele serie tassen en fodralen voorzien van een gevoerde schouderband en is er gebruik gemaakt een zeer duurzaam rubber materiaal op het grondvlak. Hierdoor wordt slijtage sterk gereduceerd en langdurig gebruik gegarandeerd.Terug

13-11-2018
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank