AHV past haar wedstrijdvergunningsbeleid aan.

De Amsterdamse Hengelsport Vereniging (AHV) past per 1 januari de regels rond het organiseren van wedstrijden in haar viswateren aan. Vanwege het stijgende aantal AHV-leden, waardoor de hengeldruk op de zowel de landelijk ingebrachte als de niet-ingebrachte AHV-wateren toeneemt, heeft de HSV besloten om een en ander in 2019 anders aan te gaan pakken. .

In de praktijk betekent dit dat de bij Federatie MidWest Nederland aangesloten hengelsportverenigingen jaarlijks per water maximaal voor vier wedstrijden toestemming zal worden verleend. De kosten van € 50,- per aanvraag blijven gehandhaafd.

Daarnaast worden de administratieve kosten gewijzigd, met dien verstande dat voor de zogenoemde “commerciële” viswedstrijden in landelijk ingebracht water een bedrag van €100,- per wedstrijd in rekening wordt gebracht met een maximum te houden wedstrijden van vier per jaar en voor de niet landelijk ingebrachte viswater het bedrag van €50,- gehandhaafd blijft per aanvraag ook met een maximum van vier per water.  Voor wedstrijden die op niet ingebrachte wateren worden georganiseerd dienen de deelnemers lid te zijn van de AHV of in het bezit te zijn van een AHV dagvergunning.
Verenigingen die niet aangesloten zijn bij de Federatie MidWest Nederland betalen ook € 100,- per wedstrijd met een maximum van vier per water per jaar.

Deze maatregel gaat per 1 januari 2019 in en zal ook op de website van de AHV en andere social media bekend worden gemaakt.  De AHV is wel voornemens om na 1 jaar deze wijziging te evalueren, zodat in de (nabije) toekomst voor alle partijen wellicht een redelijk en evenwichtig beleid in deze gevoerd kan worden.Terug

29-09-2018
http://www.jvbaits.nl
blank
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank