Een kennismakingswedstrijd op het Snake Lake van de Berenkuil.

Steeds meer witvissers lopen met een schuin oog te kijken naar het vissen op een Commercial en dat is natuurlijk niet voor niets. Er zwemt vaak een bak vis in rond en dat betekent dat een middagje blanken er niet meer bij is. Als jij nu zo’n wedstrijdvisser bent die best wel eens een keer mee zou willen doen met een wedstrijd op zo’n Commercial is dit event wellicht iets voor je.De Berenkuil organiseert op haar Snake Lake  op 13 oktober een kennismakingswedstrijd. Gevist gaat er worden met de vrije hengel van 10:00 – 15:30 uur. Voor Euro 10,00 doe je al mee; geen geld toch?
Er is plaats voor maximaal  30 deelnemers.
Wedstrijdreglement; Berenkuil
Loting; 8:30 uurJe kunt vanaf 24 september een ticket voor deze dag kopen bij Hengelsport Centrum Nijkerk aan de Watergoorweg 51C, 3861 MA Nijkerk ) of in het Restaurant van de Berenkuil in Putten.
De winnaar van de wedstrijd krijgt een dinerbon voor 2 personen + 2 x gratis vissen op het SnakeLake. Rest van de door HCN beschikbare gestelde prijzen worden na afloop van wedstrijd verloot onder de deelnemers. De verloting van deze prijzen vindt rond 17.00 uur plaats in het Berenkuil restaurant.Terug

21-09-2018
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
blank
http://www.fishcresta.eu
blank