Nicole Huijsmans gesponsord door Tubertini.

Het Italiaanse Tubertini geniet over de grens grote bekendheid. In Nederland zijn  producten van dat merk echter maar lastig te krijgen.  De uit Tilburg afkomstige Nicole Huijsmans is een van de weinige gesponsorde Tubertini-wedstrijdvissers in Nederland. Wij gooiden eens een hengeltje uit met Nicole op de karpervijver van Het Stekelbaarsje in Arkel.

Als ik arriveer zit Nicola al aan de koffie. Het blijkt dat ze eigenlijk pas tien jaar echt vist. Tien jaar geleden begonnen met vissen op de camping in het Luxemburgse Vianden heeft het wedstrijdvirus haar inmiddels goed te pakken.  


Tegenwoordig kun je Facebook niet opgaan of je komt haar wel tegen. Ze vist wedstrijden op zoet- en zoutwater en is daarnaast ook nog vismeester. Onlangs was ze ook deelnemer aan de door Cresta georganiseerde FishOMania Qualifier op het Snake Lake van de Berenkuil. Inspiratie boekt ze door op stap te gaan met haar vismaat en oud international Ed Willems.Toen ze vorig jaar tijdens een hengelsportbeurs Tubertini exportmanager Dario Leopoldo Morsoletto en de Belgische importeur en verdeler van Tubertini Andy Berteyn tegenkwam was het snel geregeld. Tubertini zocht een positief ingesteld wedstrijdvisser om Tubertini te promoten en dat kun je wel overlaten aan Nicole.Ze is mega- enthousiast over de Tubertiniproducten en ook vistechnisch staat ze haar mannetje. Nu eens kijken of Tubertini ook de Nederlandse markt op gaat komen. Er zijn al wat geruchten over het eventueel samenstellen van een Tubertini- damesteam. Terug

19-08-2018
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank