Hengeldiscount Gigant 2.0

Live op Facebook voor rondleiding & beantwoorden alle vragen!

Hengeldiscount is compleet vernieuwd! We geven je een kleine rondleiding door de nieuwe winkel en geven antwoord op al jullie vragen! www.hengeldiscount.nl

Vernieuwing

Na 15 jaar was Hengeldiscount Gigant nodig toe aan vernieuwing. Zowel de 1400 vierkante meter grote winkel aan de Dwarsveld 2 in Oldemarkt als de website die eveneens al 15 jaar in de lucht is, konden wel een frisse update gebruiken.

 

Na een onstuimig jaar van reorganiseren, bouwen en verbouwen,  is de winkel nagenoeg compleet opnieuw ingericht om de klanten weer optimaal te kunnen bedienen.

Vanaf 1 juni jongstleden is de gloednieuwe webshop in de lucht. Sneller, beter en voor elke discipline in de sportvisserij duidelijk gegroepeerd. Duizenden artikelen zijn er te vinden en dat worden er elke dag meer.

Achter de schermen worden op dit moment ook de magazijnen aangepakt en worden de voorraden geactualiseerd. Dat laatste is een proces dat continue doorloopt en veel aandacht vraagt.

Al met al zijn er vele uren en middelen geïnvesteerd om Hengeldiscount Gigant gereed te krijgen voor de toekomst. Veel is er veranderd maar wat blijft is de klantvriendelijk en de service die klanten door de jaren heen gewend zijn!

De deur staat open

De deuren van onze winkel in Oldemarkt staan voor je open. De koffie staat als vanouds voor je klaar. Kom eens langs en zie met eigen ogen wat Hengeldiscount Gigant je te bieden heeft. Het zal je verbazen.Terug

27-07-2018
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank