Teamwedstrijd Op De Waal Bij THC Rivierenland Tiel

Afgelopen zondag organiseerde de wedstrijdcommissie van THC Rivierenland Tiel weer een teamwedstrijd op de Waal bij Tiel. Gevist werd er met teams bestaande uit 2 koppels. Een koppel vist  stroom op en het andere stroom af. De kribben worden van tevoren gekoppeld , waarna door loting wordt beslist welke kribben je gaat vissen.

Helaas is het niet mogelijk om alle koppels op  1 krib te zetten waardoor er  ook teams zijn die iets minder gunstig loten . Wat soms voor sommigen al een reden was om ons daar op aan te spreken. Loten is loten ; we winnen ook niet allemaal te gelijk de loterij en als vrijwilligers doen we ons best.

Het was 6 uur en iedereen was op tijd aanwezig zodat we naar de waterkant konden vertrekken en onze schipper Grad v d Marel iedereen naar de stek kon varen. Mede door de zeer lage waterstand en de hoge tempraturen waren de verwachtingen te hoog. Als laatste moesten Ed de Vries en René Harteman  vertrekken; het was voor Ed alleen even schrikken toen bleek dat hij bij de laatste wedstrijd zijn foedraal aan de waal had laten liggen .

De wedstrijd verliep zoals verwacht zonder echte uitschieters en opvallend genoeg werd er stroom af  aardig  vis gevangen; hier stond iets meer tellen water wat nu in het voordeel van de vissers werkten die daar geloot hadden.  Uit eindelijk waren er twee teams met vijf punten: Team Wagensveld en Team Neerbos vis. De gevangen kilo’s, ruim 63 kilo, gaven de doorslag en zo ging team Wagensveld bestaande uit Martin Bambacht /Wout Versluis/ Ed Rodekerken/Jaap den Hartog met de eer strijken.Terug

23-07-2018
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank