Wat je kunt verwachten in BeetRovers juli

King of Clubs is terug! Karpervissen met een dunnere portemonnee? Een humoristisch verhaal van en over Leon Haenen en de weg naar zijn allereerste zeelten. Verder doet een tot op het bot toe vernederde Sjoerd Beljaars zijn verhaal over hoe hij de strijd met team Arca op Toms Creek verloor. Uiteraard wordt er ook weer aan de roofvisfanaten gedacht met in het Rovers gedeelte onder meer een meeslepend meerval avontuur boordevol vis in Zuid-Frankrijk en snoekbaarskribben ontrafeld, ideaal voor het kant vissen op snoekbaars!King of clubs is terug

De King of Clubs, roemrijk witvisfestival van weleer, is terug! In het Ierse Ballinamore doet Pierre Bronsgeest verslag van een razend spannende strijd waarin het Ierse wisselvallige weer een van de hoofdrollen op zich neemt. De andere hoofdrol wordt uiteraard door een aantal vissers op zich genomen. Met name Raymond Kivits, Jan-Willem Plekkenpol, André Multem en Ron van Oven gaan een bloedstollende strijd met elkaar aan. In het magazine uitgebreid verslag!

Verloren battle

Om de aangename relatie met Arca te vieren besluiten we dat het leuk is om een gezamenlijke battle te organiseren. De aftrap ervan vindt plaats bij Toms Creek. De verwachte oor wassing blijft uit. Team Beet verliest weliswaar van team Arca, maar niet met ruime cijfers! Al gaat die vlag niet helemaal op voor Sjoerd Beljaars. Hij wordt finaal naar huis gevist door, zijn niet zo loslippige, buurvrouw Kim Baert. Geërgerd en tot op het bot vernederd, met voldoende humoristische zelfkritiek blikt hij terug op het reilen en zeilen van deze wedstrijd.


Ga voor een volledige preview naar: https://beet.nl/beet-rovers-juli-2018Terug

20-06-2018
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
blank
http://www.fishcresta.eu
blank