Morgen naar de open dag van ZOO ZO Hengelsport

21 April 2018 is het zo ver: de open dag van ZOO&ZO Hengelsport. Met deze zaterdag opent ZOO&ZO Hengelsport het visseizoen. Het wordt een dag vol presentaties, nieuwe producten, aanbiedingen, gezelligheid, winacties en nog veel meer!

Waar je normaliter alleen een kop koffie in het visserslatijn drinkt, kun je nu over de hele afdeling genieten van allerlei gratis hapjes en drankjes. Op de ruim 1000m² hengelsport afdeling kun je afspreken met jouw vismaten, andere vissers ontmoeten en natuurlijk visverhalen uitwisselen. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende specialisten die al jouw visvragen kunnen beantwoorden.Het team

Speciaal voor deze dag hebben de specialisten van ZOO&ZO Hengelsport het team tijdelijk uitgebreid. De volgende mannen komen het team deze dag versterken: Jo Adriolo van Garbolino, Jan van de Bovenkamp komt namens Marukyu, Mario Gijbels van het merk Dreambaits en Kees Nagel van CC-Moore. Daarnaast komen er ook afgevaardigden van Carp Whisperer, PB Products en Strategy. Al deze mannen kunnen je alles vertellen over hun producten, het soort visserij en ze kunnen je voorzien van tips en tricks!

Winnen
Naast informatie is er nog veel meer te halen bij ZOO&ZO Hengelsport. Zo zijn er allerlei mooie aanbiedingen, acties en vallen er prijzen te winnen! Iedere betalende klant maakt namelijk kans op een van de drie prijzen in onze superverloting. Voor de karper vissers onder ons verloten wij een Trakker Tempest V2 Brolly, met een infill en insecten panel, de witvissers kunnen een Garbolino Genetic Carp Pack 10 meter hengel, compleet met meerdere top sets en cup sets winnen en als roofvisser maak je kans op een Shimano Twinpower 2500S molen!

De ZOO&ZO Hengelsport open dag belooft een interessante dag te worden, waar er voor iedere visser wat te beleven valt. Dus of je nu op karpers, witvissen of roofvissen vist, er is voor iedere visserij wel wat te halen! Kom langs en laat je inspireren!

Bekijk de website voor meer informatie:
https://www.hengelsport-enzo.nl/content/zoozo-hengelsport-opendag-63Terug

20-04-2018
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank