Visgids wedstrijd 2018. Vis een blindengeleidehond bij elkaar

Op zaterdag 25 augustus a.s. is de Urkervaart weer het toneel van de Visgids wedstrijd. De traditionele jaarlijkse goede doelenwedstrijd van Visgids Zwolle vindt alweer voor de 16e keer plaats.

 

Urkervaart

Vanwege de prachtige vangsten en de rest van de omstandigheden is de wedstrijd dus weer in de Urkervaart. Zie onze website voor het verslag met foto’s van vorig jaar.

Er is weer een vak voor de vaste en drie vakken voor de vrije hengel. De prijzentafel is zoals gebruikelijk ook weer goed gevuld met geldprijzen voor elke vakwinnaar, aangevuld met vele hengelsport- en huishoudelijke artikelen.

 

Goed doel

Zoals gebruikelijk doneert Stichting Visgids jaarlijks een bedrag aan een goed doel. Na aftrek van de kosten gaat het overblijvende geld naar een goed doel dat jaarlijks aan het begin van het jaar bekend wordt gemaakt. Dit jaar vissen we voor Stichting DCN geleidehonden. Vanwege dit bijzondere en zeer aansprekende doel hebben we een pup als mascotte “geadopteerd”.

 

Mascotte

Met trots presenteren we Noa. Noa is een witte herder pup die op 22 november is geboren, inmiddels in een gastgezin woont en die gaat voor de opleiding tot blindengeleidehond. Wij gaan Noa de komende tijd voor jullie volgen gedurende haar opleidingstraject. Dit traject zal tussen anderhalf en twee jaar duren.

Informatie

In de bijgaande infosheet leest u alle details van deze wedstrijd. Tevens staat hier meer te lezen over het doel van dit jaar: Stichting DCN Geleidehonden. Mocht u desondanks nog vragen hebben dan horen wij die graag van u.

Voor de complete wedstrijdinfo surf je natuurlijk naar onderstaande link:


http://www.wedstrijdkalenders.info/index.php?go=items&view=info&item_id=5839&hid=22&sid=11&ssid=0Terug

11-03-2018
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank